Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Aranyszék" program

Kedves Szurkolóink, Egyesek!

 

Az elmúlt egy-másfél évben együtt lehettünk részesei a csodának ami velünk és veletek, A CSAPAT körül történt. Ez alatt a közös utazásunk alatt is nagyon sokan, sokféleképpen kérdeztétek meg, hogy hogyan lehet támogatni ezt a teljesen amatőr klubot. Tettétek mindezt önzetlenül azért, hiszen Ti is pontosan látjátok, hogy ezek a srácok munka és tanulás mellett a szabadidejüket (és sokszor a testi épségüket) áldozzák azért, hogy jól szórakozzon mindenki, aki csak részt vesz az eseményeinken.

 

Ezért gondoltuk, hogy elindítjuk saját mecénás programunkat, és lehetőséget biztosítunk mindenkinek aki szeretne segíteni a CSAPAT-nak, hogy ezt megtegye.

 

Útjára indítjuk az „Aranyszék” programot, amelynek keretében :

– cégek, gazdasági társaságok, jogi személyek 150 ezer Ft,

– magánszemélyek pedig 100 ezer Ft-ért

megvásárolhatják, az adott szezonra az általuk kiválasztott széket/székeket. Amennyiben adott cég többet vásárol, úgy természetesen bárki, az adott cégnél dolgozó munkavállaló a jogosultságot igazoló egyedi plasztikkártya felmutatásával jogosult minden extra juttatásra, ami az Aranyszék programmal jár.

 

Fehérvár Enthroners fényképe.

 

Klubunk kis gravírozott táblával feltünteti rajta a támogató nevét, aki valamennyi a First Fielden megrendezésre kerülő rendezvényen – legyen az Enthroners, magyar válogatott, bajnoki, kupa vagy barátságos mérkőzés – elfoglalhatja saját táblával jelölt székét. Valamint élvezheti a Kiskulacs vendéglő által biztosított finomságokat. Hideg, meleg étel és ital formájában.

 

Természetesen egyéb meglepetésekkel is készülünk a számukra. Jövőre sem változtatunk azon, hogy a mérkőzéseinkre a belépés teljesen ingyenes marad !

 

Azonban szeretnénk lehetőséget biztosítani minden segítő szándékú szurkolónak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a csapatot. Jelentkezéseiteket : aranyszek@gmail.com e-mail címen jelezhetitek.

 

Gyerünk Egyesek, Aranyszékre fel !

Go Enthroners! FEAR the E!